En kveld på båten ⚓️ frubevershverdag

Hvem tror du er familiens fiskemester? 🐡

Det har vært noen dager med kjipt vær. Regn, lyn og torden! Onsdag kveld ble det plutselig finere vær enn yr hadde lovet. Jeg spurte om noen av guttene kunne tenke seg en båttur og det var alle enige om at de ville. Guttene har nemlig oppdaget både krabbefiske og fisking for alvor i sommer!

En kveld på båten ⚓️ frubevershverdag

Fiskelykke!

Fiske-mesteren

Det er ikke bare guttene som er ivrige på fiske. Jeg syns nemlig også det er skikkelig moro å fiske! Kjenner at jeg blir skikkelig gira hver gang jeg slipper snøret ut. Det er litt spenning i det å rykke til og dra opp vel vitende om at jeg kjente noe som sprellet. Eller var det bare bunnen? Etter igår ble jeg selvutnevnt fiskemester med 3 makrell på 5 minutter! 6 åringen fikk også sin aller første makrell på kroken og var stolt av det!

En kveld på båten ⚓️ frubevershverdag

Lykke!

Vi hadde noen fine timer på vannet. Det var stille og ikke mange andre båter slik det har vært de andre dagene. En helt annen form for ro. Skikkelig deilig! Og akkurat det jeg følte jeg trengte 💙

En kveld på båten ⚓️ frubevershverdag

Solnedgang fra båten 😍

Hva syns du om fisking?

Ønsker deg en fin, deilig julidag videre!
Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.