Bursdagskveld for to 🍾 [FruBeversHverdag]

Bursdagskveld for to 🍾

Lørdag kveld feiret jeg bursdagen til en av mine beste venner, Stine. (Eller S-tiiine som Oskar kaller henne 🤭) Det var bare oss to og ikke noe ekte bursdagsfest, siden det bare var oss ifølge 6 åringen.

Bursdagskveld for to 🍾 [FruBeversHverdag]

Bursdagskveld for to 🍾 [FruBeversHverdag]

Sommerkjole, høye hæler og hatt

Den kombinasjonen har jeg ikke brukt på ihvertfall et par år! Siden det tross alt var bursdag, hadde jeg lyst til å pynte meg litt igjen. Og det var så deilig, det! Bare å ta på en sommerkjole, var jo rene drømmen!

Godt selskap, mat & drikke! En fantastisk kombinasjon 💙

Bursdagskveld for to 🍾 [FruBeversHverdag]

Bursdagskveld for to 🍾 [FruBeversHverdag]

Bursdagskveld for to 🍾 [FruBeversHverdag]

Bursdagskveld for to 🍾 [FruBeversHverdag]

Takk for meg

Jeg takket pent for meg og kvelden da klokken var nesten 03,00! Shit pommes frites så fort tiden går når man skravler og koser seg! Da var det bare å ta av seg de høye hælene og ta hatten under armen og gå de knappe 100 meterne hjem.
Det aller beste med hele kvelden, var at det bare var oss – ingen barn som avbrøt eller  ropte.

Bursdagskveld for to 🍾 [FruBeversHverdag]

Bursdagskveld for to 🍾 [FruBeversHverdag]

Hvordan var din lørdag – hva gjorde du?
Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.