Lykken er sukkererter i stuen 🌱 [FruBeversHverdag]

#Hverdagslykke: å finne sukkererter i stuen!

Jeg har funnet en hobby jeg stortrives med! Det er så mange grunner til det, men hovedgrunnen er at vi liker å spise det vi planter! Det er moro å se det bittelille frøet ta form. Dessuten er det blitt en form for terapi for sinn og kropp å pusle med plantene.

Omtrent daglig sjekker jeg dem. Og idag jublet jeg! For jeg har fått frem de aller første sukkerertene!

Lykken er sukkererter i stuen 🌱 [FruBeversHverdag]

Lykken er sukkererter i stuen 🌱 [FruBeversHverdag]

Hva er hverdagslykke for deg?
God kveld til deg.
Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.