Online Tupperware party 🎉 FruBeversHverdag

Blir du med meg på party?

2016 var jeg på mitt første Tupperware party.  Der kjøpte jeg noen ting jeg stadig bruker og er fornøyd med. For eksempel kakespaden, den bruker jeg ofte og disse praktiske, sammenleggbare bollene. De er supre!

Den siste tiden har jeg sett flere reklamer for den nye Tupperware katalogen og det er flere ting jeg har sett meg ut, som jeg har lyst på. Så nå skal jeg ha mitt aller første online Tupperware-party!

Du er invitert

Jeg vil også invitere deg til å være med! Sammen får vi se mange spennende, smarte og fargerike produkter. Kanskje du finner noe du trenger? Eller kanskje finner den neste venninne-bursdagsgaven? Eller innflyttningsgaven?

Online Tupperware party 🎉 FruBeversHverdag

Online Tupperware party 🎉 FruBeversHverdag

Hvordan bli med

Om du vil henge sammen med med meg en times tid på online party, send meg et lite pip her. Det er allerede et par «blogglesere» som har meldt seg på, men her er det plass til flere. Vil du invitere en venn eller to er de hjertelig velkommen!

Verdt å merke seg:

🎉Live sendingen tirsdag 25. mai klokken 20. Stedet er der du kan sitte uforstyrret en liten times tid. Selv tipper jeg at jeg blir å sitte på badet, som vanlig 😅

🎉 masse supre tilbud på de mest populære produktene.

🎉alle som handler for 100-, for en Tupperware gave.

🎉trekningen av overraskelse til alle som ser live tirsdag (imorgen) klokken 20. Du kan se den reprisen ut uken.
🎉 trekningen av overraskelse til alle som bestiller innen onsdag.

Jeg gleder meg og har allerede sett meg ut et par ting jeg skal se nærmere på.

Vi er allerede en god gjeng – blir du med oss?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.