Filmtips: Disney filmen Raya og den siste dragen 🐉 [FruBeversHverdag]

Filmtips til deg som elsker Disney like mye som meg 🎀

Jeg ble anbefalt av en god venninne se Disney filmen Raya og den siste dragen.
Hun mente det ville være noe for både guttene og oss. Og hun hadde helt rett!

Jeg elsker Disney filmene og har vist guttene flere av mine favoritter. Noen har falt i smak, mens andre har de nesten ikke fulgt med på. Denne filmen fant jeg på iTunes, ettersom jeg ikke har Disney kanalen (noe jeg virkelig vurderer nå.) og måtte kjøpe den. Den kostet 259-, (mener jeg) og det er den verdt, for jeg tror dette blir hele familiens nye «Vaiana» og at vi vil se den maaange ganger. Den kommer på leie film, men først i juli.

Filmtips: Disney filmen Raya og den siste dragen 🐉 [FruBeversHverdag]

Filmtips: Disney filmen Raya og den siste dragen 🐉 [FruBeversHverdag]

Jeg fikk litt Mulan feeling, ettersom hovedpersonen minnet meg om henne. Handlingen foregår i  fantasiverdenen Kumandra, der mennesker og drager levde side om side for lenge siden. Da onde krefter truet landet ofret dragene seg for menneskeheten. Så, 500 år senere, har den samme ondskapen kommet tilbake og det er opp til Raya å finne den legendariske siste dragen for å redde verden.
Filmen er byr både på humor for barn og voksne med morsomme kommentarer, spenning og action. Den er absolutt verdt å se om du enda ikke har sett den.

Hva er din Disney favorittfilm? 
Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.