Jeg er forelsket 😍😍 [FruBeversHverdag]

Jeg er forelsket 😍

Jeg er helt forelsket i den lille valpen til venninnen min!

Heldige meg, fikk nemlig være valpepasser og fikk henge med han en hel dag 😍 Han var litt skeptisk i starten, men etter å ha snust seg rundt i hele huset, og hilst på PetterKanin, så gikk det så fint.

Jeg er forelsket 😍😍 [FruBeversHverdag]

Jeg er forelsket 😍😍

Ny bestevenn

Jeg fikk meg en ny bestevenn! Han fotfulgte meg hele tiden. Gikk jeg på do, gikk han med meg. Gikk jeg for å hente noe, hentet han det med meg. Jeg forsøkte å brette klær med han i garderoben, det gikk ikke så bra. For han trodde vi skulle leke 🤭  Da jeg satt meg ned i sofaen lå han først oppå føttene mine på gulvet. Så skjønte han at han kunne ta løpefart og hoppe opp i sofaen og ligge på fanget mitt.

Er det rart jeg er forelsket?

Jeg er forelsket 😍😍 [FruBeversHverdag]

Valpevakt 🐶

Oskar kom hjem og oppdaget fort to ukjente skåler på kjøkkengulvet og lurte på om vi hadde fått hund.
Vi hadde en liten tibetansk spaniel tidligere og har så vidt snakket om vi kunne tenke oss en ny hund nå som guttene er blitt større. Og de tankene fikk jammen fart på seg etter en dag med denne vakre skapningen her.

Om du kunne velge uten å tenke på plass osv, hvordan dyr ville du helst hatt da?
God torsdag til deg!
Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.