VÅR 🌸 [FruBeversHverdag]

Hei på deg, mars 🌱

Himmel og hav, som tiden flyr!
I disse dager er det 1 år siden vi for alvor fikk øynene opp for corona… Og idag har jeg en liten knekk hva gjelder corona. Jeg er så mektig lei! Jeg savner å være sosial, jeg savner familie og venner. Jeg savner å være spontan og samles til middager. Og jeg savner å klemme de jeg er glad i! 

 

Positivt fra februar

Hva husker jeg best i februar? Uten tvil turen vår til Hafjell! Snøstormen som vi måtte gå i for å komme til hytta. (Og at vi måtte gå 3 km til for å hente diverse i bilen. Midt på natten …) Det positive ut av den erfaringen, er at jeg ble så stolt og imponert over alle guttene! De gikk på selv om det snødde og blåste sidelengs, det var kaldt og midt på natten!
En annen positiv ting fra februar er at vi fikk stått masse på skøyter og litt på ski!

Takknemlig under lockdown [FruBeversHverdag]

Hei på deg, mars 🌱 [FruBeversHverdag]

Positivt å glede seg til

Hva er positivt med mars? En helt åpenbar ting jeg syns er positivt, er at det er lysere på ettermiddagen! At våren er rett rundt hjørnet! Jeg gleder meg skikkelig til å sove ute igjen i hengekøye (eller lavvo/telt. Eller rett og slett bare ligge ute under åpen himmel!)  Spesielt 5 åringen gleder seg veldig til det. Så må jeg si at det er digg å kunne gå ut i joggesko og ikke vinterstøvler. Jeg ser også frem til mange turer ut i skogen – kanskje en sykkeltur også.
Jeg gleder meg også til vårtegnene ute i naturen dukker opp, som hvitveisen. 

Hva gleder du deg mest til i mars? 

God 1. mars til deg! Håper du får en strålende kveld!
Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.