Kino på rommet 🎬 [FruBeversHverdag]

En annerledes filmkveld 🎬

Kino er liksom helt uaktuelt om dagen, føler jeg. Heldigvis er guttene happy med filmkvelder hjemme. Enten ute på terrassen eller inne. I helgen inviterte en bror, sine andre brødre til filmkveld på rommet sitt.

Han har stor seng, så alle brødrene hentet meg seg puter og dyner og la seg godt til rette. I taket gikk en velkjent film, pokemon. En film jeg tror de kan utenat. De koste seg og fulgte like ivrige med, hele gjengen. Det eneste de manglet, var popcornet men der satte jeg ned foten altså 😅

Jeg har så lyst til å se en skikkelig bra film! Jeg føler jeg har sett så mange dårlige i det siste… Hvilken film så du sist? Og er den verdt å se?
God kveld i stuen til deg!
Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.