7 tips til en vellykket barnebursdag 🎈

Jeg begynner å få en del erfaring med å planlegge og gjennomføre barnebursdager 🎈Her har jeg samlet mine 7 beste tips til en vellykket barnebursdag! I disse dager planlegger jeg en meget forsinket bursdagsfest. I den forbindelse vil jeg gi deg mine beste tips til en vellykket fest!

7 tips til en vellykket bursdagsfest

1. planlegg med hovedpersonen selv. Hva ønsker han/hun? Skal det være temabursdag? Vi har alltid temabursdag! (Både barna og vi voksne 😂) Husk at du trenger ikke å bruke en eneste krone på å kjøpe pynt. Enten bruker du det du allerede har hjemme ellers lager du. Her kan du lese Pokémon temabursdag på budsjett!

2. Jeg sender sjelden ut bursdagsinvite lenger (da slipper jeg å kjøpe invitasjoner, sende med etc = penger og tid spart) – jeg sender heller SMS. Jeg har enda tilgode å sette bursdagen bort, til type lekeland etc. Jeg foretrekker faktisk god, gammeldags hjemmebursdag. Enten ute eller inne. Finn en aktivitet tilpasset alderen. Sist hadde vi hoppeslott i hagen! Kan du tro det var populært? (Og kaotisk 😂)

Tips til barnebursdag 🎈 FruBeversHverdag

Tips til barnebursdag 🎈 FruBeversHverdag

3. Få oversikt over eventuelle allergier. Lag enkel mat. Hva med pannekaker, pizza ( er man få, kanskje barna kan lage sin egen pizza?) Jeg prøve styre unna pølser så godt det lar seg gjør – men det er opp til bursdagsbarnet.  (Kanskje du kan invitere til FROKOSTBURSDAG? Det har vi gjort mange ganger og det er veldig greit. Alle med (små) barn er som regel tidlig oppe likevel og man slipper å «ødelegge» hele dagen.

4. Jeg kommer ikke unna godteposer. Men de aldri fullstappet altså. Men er det bursdag, så er det helt greit med litt godis, syns jeg. Jeg går for porsjonspakket godis. Praktisk og hygienisk i disse dager. Her også må du sørge for å vite om eventuelle allergier.

Tips til barnebursdag 🎈 FruBeversHverdag

Tips til barnebursdag 🎈 FruBeversHverdag

5. Gjør det lett for deg selv. Bruk ting fra andre bursdager, få hjelp til å lage en kake. Kanskje bursdagsbarnet vil pynte selv?

6. Om du ikke er noe konditor (som meg) – kjør på med en Toro 123 kake og pynt som du aldri har pyntet før! Det funker alltid 🤭

Tips til barnebursdag 🎈 FruBeversHverdag

Tips til barnebursdag 🎈 FruBeversHverdag

7. Ha det moro! Det aller viktigste! Jeg prøver å passe på at alle har det bra, at ingen er utenfor. At foreldre får en kopp kaffe og prøver å få snakket litt med alle.

I disse dager planlegger jeg 5 årsbursdag, men har ikke fortalt han at det trolig ikke blir noe feiring …

Hva er ditt beste tips til en vellykket bursdag?

Klem,

Linn 💙

Om du har lyst til å se mer av hverdagen vår eller være med oss på flere bursdager- følg oss gjerne på FruBeversHverdag på Facebook 😍

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “7 tips til en vellykket barnebursdag 🎈

  1. Nina

    Her hadde 8åringen utebursdag i en gapahuk ved skolen. Fire jenter som bad hele klassen. Sia det var ute var det innafor, og de er i utgangspunktet en kohort. Noen akte, gikk på skøyter, mens andre leka. Her ble det pølser, grilla pølser falt i smak. Ellers muffins og sjokoladekake. Ungan storkosa seg

    Svar
    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

      Utebursdag er supert, syns jeg! Gjennom det siste året, har jeg fått et helt annet forhold til det. Har egentlig tenkt at det «går jo ikke». Men så har vi også hatt det flere ganger.

      Så koselig da! Gapahuk er skikkelig moro! Det er jo det aller viktigste at bursdagsbarnet og små venner, koser seg 😍😍 Og det gjør det jo som regel! Jeg er mer for utebursdag enn bursdag på lekeland ☺️

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.