Karneval 🪅 [FruBeversHverdag]

K A R N V A L 🪅

Idag er det duket for karneval i barnehagen!
Guttene gledet seg til det, en har jo vært med på dette mange ganger før, en annen var ikke helt sikker på hva som ventet han. For to dager siden bestemte de hva de ville være og kostymene har hengt klare.

Karneval 🪅 [FruBeversHverdag]

Karneval 🪅 [FruBeversHverdag]

Idag sendte jeg avgårde en liten Lloyd i et aaalt for stort kostyme – for han skulle bruke storebror sitt kostyme. Han andre ble levert i et litt for lite kostyme, for han skulle nemlig være løven! (Og koseløven til storebror skulle også være med på karneval!) Til tross for at jeg faktisk har flere andre alternativ som faktisk passer dem begge, ga jeg meg. For å diskutere med en 2 åring som har bestemt seg – det er (nesten) umulig 🤭

Karneval 🪅 [FruBeversHverdag]

Karneval 🪅 [FruBeversHverdag]

Jeg husker da jeg var liten og bodde i Paris. På et karneval der, skulle vi lage våre egne kostymer. Av plast. (Av alle ting 🤔) Jeg husker mamma laget et kostyme av en blå stor pose og limte på masse fargerike yougerthbegere og så laget hun hårbøyle med strimler av farget plast.
Hva er ditt karnevalsminne fra barndommen? 

Håper du får en deilig, iskald dag!
Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “K A R N V A L 🪅

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.