Kjeks til frokost – lunsjdate hos tannlegen 🦷

Her om dagen hadde en av guttene tannlegetime.
Det aller første møte med tannlegen. Han har storebrødre som har fortalt hva som kom til å skje. At tannlegen skulle telle tennene og det var det. Faktisk så sa storebroren «gap opp» og talte 20 hvite, små tenner i munnen hans dagen før.
Så trengte han egentlig å gå til tannlegen nå som det var talt, lurte han på.

Julekaker til frokost

Av en eller annen grunn har jeg fortsatt julekaker i skapet. Havreflarn. Og de er det ikke rent lite sukker i 🤭 Han stappet i seg 3 sånne kjeks til frokost, før vi pusset tennene og dro til tannlegen.

Storebror hadde rett

At han kom godt forberedt til timen var det ingen tvil om! På under 10 minutter var tenne talt, skryt for tannpuss gitt, premien valgt og vi var ute igjen. På vei ut sa han til meg, at at det var jo ikke nødvendig dra dit, for han hadde jo 20 tenner! Storebror hadde altså rett.

Jeg husker da jeg var liten og skulle til tannlegen for aller første gang. De holdt til i et bygg på skolen. Bare det å være på skolen når man gikk i barnehagen selv, var jo skummelt! Jeg husker det luktet rart og Karius og Baktus plakatene skremte meg  venterommet. Jeg gapet ikke frivillig for å si det sånn 🤭

Husker du ditt første møte med tannlegen? Hvordan var det?
God dag videre til deg!
Klem

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.