Livet i casa Didriksen 💪🏼

NordNorges tøffeste lege 💪🏼!

[ Bildet over er skjermdump fra VG ]

Idag vil jeg heie litt på det jeg vil si er NordNorges tøffeste lege! I flere forstander. Ikke bare er hun lege, men også 4 barnsmamma og kone! Dessuten har jeg fulgt henne på en utrolig reise. Hun har gått ned 24 (!!) kilo! 

Livet i casa Didriksen 💪🏼

Livet i casa Didriksen 💪🏼 [skjermdump Lailas blogg]

Det syns jeg virkelig fortjener en stor applaus altså! Jeg som misliker trening og alltid finner unnskyldninger for å ikke gjøre det. Ofte bruker jeg guttene som unnskyldning, men det gjør ikke Laila! Jeg er så imponert! Laila, du er et godt forbilde og du er et levende bevis på at det er mulig!
Fra sofaen min, jeg heier på deg og gleder meg til å følge deg videre på reisen!
Bloggen til Doc, finner du her, Livet i Casa Didriksen!

Har du satt deg noen mål for 2021? 
Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.