Kjære Mosetertoppen, du er vakker!

Etter mye om og men, fikk jeg endelig dratt med meg gjengen min på fjellet. Vi er heldige å få låne hytta til Tante Nina og co på vakre Hafjell! Vi var her i i sommer, da syklet vi rundt. Denne gangen var sykler byttet ut med ski, pulk og akebrett!

Vi fikk en hard og tøff start ved ankomst, men etter noen timer med søvn ble alt så mye bedre! Fredagen ble brukt til å bare leke i snøen! I flere timer. Guttene var så ivrige! Tror jammen ikke jeg var den eneste som lengtet etter snøen ☃️

Ut på tur, aldri sur!

Vi måtte gå den lange veien til bilen igjen. For vi glemte noen iPader i bilen natten vi kom. Men det syntes guttene det var verdt, å gå for å ha iPadene sine på kvelden. Oskar satt i pulken, de andre på akebrett.

Årets første skitur ⛷ [FruBeversHverdag]

Årets første skitur ⛷ [FruBeversHverdag]

Idag har vi også hatt vår aller første skitur i vinter. De 3 mellomste gikk hele veien. Oskar gikk bittelitt, før han ville oppi i «sleden» som han kaller pulken.

Årets første skitur ⛷ [FruBeversHverdag]

Årets første skitur ⛷ [FruBeversHverdag]

Jeg har hatt så godt av denne helgen. Sånn skikkelig! Det var så deilig å senke skuldrene, tempoet og bare være sammen med gjengen min. Mosetertoppen er et fantastisk sted! Både på sommeren og vinteren.

Har du gått på ski i år? (Eller stått?)

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.