Kan man bli glad i en lampe? 💡- jeg kan!

[ annonse // lampan.no]

Da jeg var liten var jeg mye sammen med besteforeldrene mine. Farmor laget verdens beste bacalao og samlet alltid hele familien til gode middager. Over spisestuen deres hang det en fin lampe. En dus blå PH5 lampe!

Lampan.no 💡

Lampan.no 💡 bildet er lånt fra hjemmesiden deres.

En stund hang den også i barndomshjemmet mitt over spisestuen, før den flyttet videre til kjøkkenet til søsteren min. Jeg syns det er hyggelig å tenke på at den har gått i hele 3 generasjoner. Lyst opp, skapt god stemning og ikke minst gode minner i flere hjem.

Lampan.no 💡

Lampan.no 💡 Bildet er lånt fra hjemmesiden deres.

Kan man bli glad i en lampe?!

Lys er viktig, men kan man virkelig bli glad i en lampe? Svaret er ja!
Poul Henningsen var en dansk arkitekt som altså står bak denne ikoniske PH5 lampen! Jeg visste faktisk ikke at den kom i ulike farger, men jeg ble veldig glad for å se det. Noe overrasket ble jeg da jeg lærte at lysskjermene er utformet slik at lyset ikke skal blende deg. Den mannen har tenkt på alt, han!

Selv er jeg veldig glad i Kongle lampen til PH – faktisk så glad at det henger to over spisebordet mitt. (Merk, disse er ikke sponset!!) Samme her som med PH5 lampen, at alle bladene er vinklet slik at lyset er blendingsfritt. Lyset gir en behagelig og deilig atmosfære rundt spisebordet. Denne lampen kommer i ulike størrelser og utforminger: rustfritt stål (som jeg har), stål, hvit og kobber. Hvem vet, kanskje disse lampene også vil gå i generasjoner etter meg? 

En av mine 2 PH Kongle lamper 💡

En av mine 2 PH Kongle lamper 💡

Lys og lamper er definitivt med å skape rett stemning. Her er det fra de 4 siste bursdagene i huset. Selv om guttene kanskje ikke tenker det nå, så er lampene med lage disse fine bursdagsminnene.

Mine PH Kongler setter rette stemningen til bursdager 💡

Mine PH Kongler setter rette stemningen til bursdager 💡

Jeg har gjort det lett for deg og samlet alle PH lamper her! Ta deg en titt, kanskje du finner litt inspirasjon?

Hva er viktig for deg når du velger lamper til spisebordet?

 

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.