Ingen feiring ifjor 🤢 og trolig heller ingen feiring i år 🦠! Nå er det kjipt å fylle 5 år skal jeg si deg …

Om veldig få dager, fyller den tøffeste gutten (barnekreft) jeg kjenner, 5 år. Dagen har vi talt ned til siden det nye året startet og han er klar for å endelig bli 5! Hele hånden!

Fra ingen feiring, til ingen feiring igjen?

Ifjor inviterte vi små venner fra kullet hans i barnehagen til 4 årsfeiring, men samtlige lå nede for telling med sykdom. Derfor ble det ingen feiring med små venner. Jeg lovet han en feiring så fort alle var friske igjen, men brått og uventet kom lockdown. Siden da har jeg sagt «bare vent til 5 årsfeiringen din! Den kommer til å bli suuuper! Da skal vi feire deg»! Og han har godtatt det.

Men så er det sånn da, at jeg har vært kjip med guttene og playdates på fritiden siden nyttår. Rett og slett fordi jeg er redd for å potensielt bli smittet (eller at guttene skal bli smittet) av andre på besøk. Så lenge anbefalingene er sosial nedstengning, så kommer jeg til å holde på det samme hjemme. En av grunnene er også  at den kommende 5 åringen er i risikogruppen.

Med andre ord, det ser ikke ut til at det blir verken feiring med kohorten eller storstilt familieselskap som vi bruker å ha.

Temabursdag og barnebursdag @ FruBeversHverdag Peppa Gris

Temabursdag og barnebursdag @ FruBeversHverdag Peppa Gris

Tips for å gi han en fantastisk dag likevel?

Som de fleste andre foreldre, ønsker jeg å gi han en fantastisk, minnerik og morsom 5 årsfeiring. Selv om det bare blir med brødrene og oss. Men jeg er så redd for at han vil bli skuffet i år igjen. For det blir jo ikke som han er vant til uansett.

Har du noen supertips til hvordan jeg kan gi han en magisk feiring?

Legg gjerne igjen et tips under – jeg premierer et tilfeldig tips med en gedigen Mikke / Minni Mus heliumballong. Perfekt til bursdagen!

Klem,

Linn

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.