Hei på deg, Februar! [FruBeversHverdag]

Hei på deg, februar!

Tenk at det allerede er gått en hel måned siden det nye året startet! Tiden flyr noen ganger fortere enn jeg får med meg og jeg kunne önske jeg hadde en pauseknapp å trykke på.

Positivt i januar

Hva husker jeg best fra januar? Det må bli den deilige hytteturen vår til Hafjell. Det var et etterlengtet og kjærkomment break fra hverdagen. Endelig fikk vi ordentlig vinter, masse herlig tid sammen og det var bare kos!

Det er også positivt at vi går lysere tider i mötet. Omtrent på hver pressekonferanse sier de at vi må være positive og tenke på at det for hver dag som går, blir litt lysere. Jeg kan ikke si at jeg faktisk merker det enda, men jeg vet jo at det kommer.

Positivt å glede seg til

Jeg nyter virkelig vinteren men nå har jeg så smått begynt å glede meg til våren også. Alt til sin tid, eller hva? Videre ser jeg frem til at vi blir ferdige med oppussingen av gangen! Vi har også planer om å pusse opp, male resten av gutterommene. Det er alltid noen prosjekter på gang hjemmet – og det digger jeg!

Hei på deg, Februar! [FruBeversHverdag]

Hei på deg, Februar! [FruBeversHverdag]

SuperBestefar og en av mine nevöer fyller også år i februar – er vi heldige kan vi faktisk mötes å feire litt også. Det hadde vært hyggelig om vi fikk lov til.

Hva gleder du deg mest til i februar?

God 1.februar videre til deg!
Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.