Han forventet storstilt fest – og endte ute i mørket med oss … [bursdagsfeiring av den nybakte 5 åringen 🎈]

 

Igår fylte han 5 år!

Omstendighetene gjør det vanskelig å være liten og ha bursdag. For hvorfor kan man ikke ha alle små venner på bursdag? Det ble ikke noe feiring ifjor heller, for da var hele kullet hans syke. Jeg hadde lovet han en skikkelig superduper 5 årsfeiring! Som det heller ikke ble noe av.

SuperBestefar redder dagen!

Heldigvis har vi SuperBestefar! Han kom å hentet bursdagsbarnet i barnehagen og tok han med i lekebutikken. Der fikk han velge akkurat det han ville. Naturlig nok veldig stas. Han kom blid og fornøyd hjem med både en monster truck og en SuperMario.

Utekino på terrassen

SuperMarkus bursdag - utekino! [FruBeversHverdag]

SuperMarkus bursdag – utekino! [FruBeversHverdag]

På Facebook etterlyste jeg tips for å blidgjøre han. Der fikk jeg mange tips! Et av dem var å lage utekino! Det er noe jeg aldri har gjort før og tenkte at det ville bli en superkul overraskelse etter barnehagen!

Han hadde på forhånd bestemt at vi skulle ha pannekaker til middag.  Så vi koste oss på vår egen private utekino med både middag, kakao, popcorn og godteri!

Så kom det enda en overraskelse

Inn dusjdøren til terrassen kom plutselig en skikkelig stor overraskelse! Filip og Magnus kom med bursdagsgave til SuperMarkus! Pokemonkort OG pokemonkortholdere. Gjett om det var kult!
Underveis i utekinoen fikk han også sms at det hang en bursdagsgave på døren til han. Han løp rundt huset og fant pakken: SuperMario leker! Gjett om han ble glad! Tusen, tusen takk for alle som har bidratt med koselig ord, facetimesamtaler og kommet på døren med bursdagshilnser! Det er rørende at dere bryr dere og tenker på markus 💙

SuperMarkus bursdag - utekino! [FruBeversHverdag]

SuperMarkus bursdag – utekino! Overraskelsesbesøk av SuperMagnus & SuperFilip! [FruBeversHverdag]

Tusen takk til Christine & Christer som lånte oss prosjektor og lerret 😍

Da kvelden kom spurte jeg han hvordan dagen hadde vært. Han sa den hadde vært super og hadde litt vondt i magen. Jeg sa kanskje fordi han hadde spist litt mye makroner, det var han enig i. Før jeg visste ordet av det var han langt inne i drømmeland. Mon tro om han var på jakt etter Prinsessen i MarioLand …

God tirsdag til deg!
Klem,

Linn 💙

Jeg håper du har lyst til å slå følge med oss i hverdagen, bli med på en tur eller være med å feire neste bursdag med oss. Det kan du gjøre ved å følge oss på Facebook!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.