Hafjell – by night i snøstorm 🌪❄️🌨

For et par uker siden fikk jeg et lite snev av redsel! For at vi ikke skulle få se ordentlig snø i vinter. Derfor spurte jeg om lov til å låne hytta til Tante Nina. Og heldigs oss, det fikk vi. Snø – check, tenkte jeg!

Nå har jeg pakket, (stappet!) bilen full og skiboksen av ski, støvler, et stort uvisst antall votter, mann og barn! (og en haug med andre sikkert unyttige ting 😅) Vi satt snuten mot vakre Hafjell og masse snø!

Det startet som et eventyr

Vi kjørte opp på kvelden. Praktisk med tanke på soving for guttene tenkte vi. De sovnet og all gikk smooth. Helt til vi var nesten fremme. Klokken 23.30. Da møtte vi en brøytebil og kjørte oss helt fast. I bilen våknet guttene etterhvert til og lurte på om vi var fremme. Joda, vi er nesten fremme svarte jeg.
Heldigvis kom det en mann som så at vi stod der med nødblinken på. Han hjalp oss og vi kom oss løs!

Eventyret ble til mareritt

Vi kjørte videre. Men stoppet. Mannen skjønte fort at vi ikke kom til å klare å kjøre frem. Klokken 00.30. Enda en brøytebil kom. Han sa han ikke ville måke veien vi skulle, i frykt for å ikke komme seg frem selv. Da skjønte jeg at jeg måtte vekke guttene ordentlig. Rote frem dresser, votter, luer, pulk ++ fra skiboksen. I mørket. I vind og snøstorm! Klokken 01.52 gikk vi avgårde den uendelige lange veien (føltes det som).

Oskar sin debut i snøstorm midt på natten på vei til hytta 🌪🌨❄️ [FruBeversHverdag]

Oskar sin debut i snøstorm midt på natten på vei til hytta 🌪🌨❄️ [FruBeversHverdag]

Når enden er god, er allting godt!

Vi ble raskt enige om at vi skulle gå tilbake hele gjengen og ta prøve å ta med oss det vi ikke fikk i første runde. Nødvendigheter som maten, puter og litt mer klær. Jeg stappet en kjærlighet i munnen på guttene, tenkte at litt sukker må være bra nå – og la i vei!
Ingen klaget. Alle gikk på. Oskar sovnet etterhvert i pulken. (🙌🏻) Vi fikk hentet en del ting og klokken 02.45 var vi vel installert.

Nå skal helgen nytes! Hvilepulsen er funnet frem. Det har heldigvis sluttet å snø. (Det trodde jeg ikke jeg skulle si, for jeg har jo lengtet etter snøen i hele vinter)

Ps, har du ikke sett videoen fra inatt på Facebook – gjør det her! (Heftig altså! 🌪❄️🌨)

God helg til deg!

Hva er dine helgeplaner?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.