Julaften – en kjent julenisse, uforutsette hendelser og gledeshyl! 🦌🎅🏻💙☃️🎄

Igår var endelig dagen vi har ventet på! Morgenen startet med julekalenderpakke under juletrærne deres og julestrømpe og barne-TV i stuen. Ingen ville se på julemorgen barne-TV, bare jeg. Men jeg trumfet det igjennom. 

Julaften @FruBeversHverdag

Julaften @FruBeversHverdag

Skulle være smart, men…

Jeg dekket bordet på lillejulaften-kvelden etter at guttene var vel i seng. Lite gjennomtenkt ettersom vi da ikke hadde noe sted å spise verken frokost (endte med frokost i sofaen) eller julegrøten med mandelen i (endte med å spise ute i pergola’n). Men det løste seg fint. Heldigvis var det jo faktisk sol på julaften, i motsetning til alt regnet vi har hatt ellers i desember.

Julaften @FruBeversHverdag

Julaften @FruBeversHverdag

Julenissens lille hjelper 

Ettersom det ble brått ble endring i planene, ble også julenissen bestilt litt tidligere en først tenkt. Julenissens lille hjelper ble veeeldig fort avslørt! Kanskje ikke så rart i og med at vi så han dagen før. Selv minstemann som først oppdaget julenissen, sa det var Filip. Jeg prøvde å si at i disse corona-tider er selv Julenissen i karantene og har sendt ut mange hjelpere på oppdrag.

Julaften @FruBeversHverdag

Julaften @FruBeversHverdag

Ettereom om «Julenissen» kom med årets høydepunkt av en julegave, Nintendo Switch, ble det veldig livlig og høyt aktivitetsnivå her på formiddagen 😅 (Pokémon og JustDance i skjønn forening …. Need I Say more?)

Litt utpå dagen fikk vi endelig besøk av tante Pluto & gjengen og Bestefar. Nissegrøt ble spist, Sebastian fikk mandelen og var så raus at han valgte marsipangrisen fremfor skumnissen bare for å gi den til pappa.

Til julemat ble det både pinnekjøtt med tilbehør OG ribbe med tilbehør. Til dessert var det planlagt både riskrem, fruktsalat og karamellpudding – men ingen orket 😅 Julegaver ble åpnet og det ene gledeshylet høyere enn det andre! 4 åringen hvisket meg i øret mens han pakket opp en gave, at dette var den beste juleaften! For han fikk nemlig det han ønsket seg aller mest, en drage!

Guttene var fornøyde – og jeg var fornøyd. At vi fikk være sammen med familien igår var ingen selvfølge. Så det er jeg veldig takknemlig for at vi fikk.

Hvordan var din julaften? 
God 1. juledag til deg!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.