Lanternefest ☀️🌙⭐️

Lanternefest og ☀️, 🌙 og ⭐️ kjeks!

Tidligere denne uken har det vært Lanternefest på skolen. Forrige Lanternefest  ble markert med hele barnetrinnet og vandring i all snøen gjennom skogen med alle sammen. I år ble den markert klassevis på skolen, uten foreldre og søsken.

Lanternefest ☀️🌙⭐️

Lanternefest ☀️🌙⭐️

Jeg fikk det ærefulle oppdraget å bake stjerne og månekaker til den ene klassen. Nå ble det ikke helt etter boken, for jeg hadde verken måne eller sol  pepperkakeform. Så jeg gikk for planeten 🤭  Jeg måtte også tenke corona-vennlig og pakket porsjonsvennlig i papirposer.

Har du bakt noe denne uken?

God kveld i stuen!
Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.