Jeg har fått hjelp med julevasken av selveste julenissen!

De siste helgene har jeg blitt inspirert av gode venninner som rengjør! «Rengjør hun aldri» tenker du nå. Joda, jeg støvsuger opptil flere ganger daglig. Etter hvert måltid støvsuger jeg under bordet eller der guttene måtte sitte å spise. Men den virkelige rengjøringen som å vask gulv, vegger, vinduer, bak og i skap og sofa også videre. Det skjer ytterst sjeldent!

Storrengjøring de lux med god hjelp!

Nå har jeg gjort som mine venninner! Jeg har dratt frem sofaen (bare det, er en treningsøkt i seg selv 😅) vasket og støvsuget bak der. Til og med vasket veggene bak sofaen. Jeg har skrubbet fugene i dusjen to ganger, bare for å få de hvite og rene. Jeg har tatt ut absolutt alt i kjøkkenskapene og vasket der. Jeg har til og med vasket veggene på badet. Sånn skikkelig skuret dem! Jeg har ryddet, støvsuget og organisert alle skuffer og skap i huset! Og jeg har fått god hjelp til å støvsuge som du ser.

Nå er den store julevasken tatt og jeg kan bare sette meg ned i sofaen og slappe av. Meeen når jeg begynner å skuet utover, ser jeg at jeg at jeg bare kan begynne på nytt igjen 🤭

Tar du en skikkelig storrengjøring før julen?
God kveld i stuen til deg!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.