Da var «hekken» tatt ned fra loftet 🎄🤭

At 2020 har vært et annerledes år, er det ingen tvil om! I likhet med alle rundt oss, har det vært et år preget av mye usikkerhet. Ferier er blitt avlyst, sosiale sammenkomster er luksusvare og tiden har stått litt stille, føler jeg.

Men en ting som er sikkert, er at julen kommer! Corona eller ikke, julen kommer. Idag har vært en laaang dag. En skikkelig lang dag! Det har vært grått, trist vær og ingen hadde lyst til å være ute. Derfor gikk vi opp på loftet og fant frem kassen med guttenes små juletrær og litt noen nisser.

Jeg spurte 2 åringen hva det var, han tittet oppi kassen og svarte «hekken!» Og plutselig var det go’stemning i stuen igjen. For nå lekte de med «hekken»  og nissene. Det mest morsomme var å sperre den ene inngangen til tv stuen, så alle møtte gå rundt.

Vi fant ikke frem juletrepynten altså, men juletrærne står nå på rommene deres. Med de små, søte lyslyktene formet som pepperkaker og julenisser. Og jeg kjenner jeg gleder meg stort til å få på plass det store, ordentlig juletreet i stuen. Men det får vente litt til og vi har tross alt tatt ned «hekken» idag 😅

Når pynter du vanligvis til jul, sammenlignet med i år, tror du?

God søndagskveld til deg!
Klem

Linn 💙

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.