Anitbac og sosial avstand! [corona-frustrasjon!]

To ting jeg ser omtrent hver gang jeg er i butikken: folk som går rett forbi antibacen ved inngangen (veeeldig synlig, så du ikke misse den!) og det andre er det som «skal bare» i butikken!

Anitbac

det sier seg selv! Her stusser jeg over både de som går rett fordi antibacen, men også de som  magiske vis er blinde på vei ut av butikken. Er man beskyttet så lenge man har handlet? Her antibaces det både på vei inn og ut!

«Skal bare» – syndromet i butikken

Jeg føler selv at jeg er flink til holde avstand til andre i butikken. Jeg står å venter til det er min tur til å hente en melk. Endelig er det min tur og jeg tar tak i døren til kjøleskapet, da kommer det alltid en som skal bare hente en melk!
En annen ting som også irriterer meg, er at folk ikke kan holde minst 1 meter  avstand i kassekøen! Folk igler seg inntil og bryr seg fint lite om et vennlig kremt. Selv ikke om man ser på dem og tydelig viser at du ikke er velkommen så nærme, bryr dem seg. Ofte blir jeg «reddet» av de bak kassen som ber folk i køen om å holde avstand. For det er jo ubehagelig å si ifra til folk også. Men jeg gjør det! Rett og slett fordi jeg bryr meg om min og min families helse!

 

Hva med deg? Hvordan opplever du at folk generelt er med antibac og avstand?

God kveld i stuen!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.