Superlim på fingrene – sånn fikk jeg det bort 😂

Igår skulle jeg lage et kort. På det skulle jeg bare lime på noen små bokstaver med superlim. Jeg åpnet tuben og ut rant det superlim på nesten alle fingrene! Ikke bare fingrene, det rant også nedover hendene. Med andre superlim all over!

I ren panikk løp jeg til vasken å begynte å vaske hendene med såpe. Det funket ikke. Jeg googlet og fant ut at neglelakkfjerner var tingen! Jeg kjørte på med det lille jeg hadde igjen av neglelakkfjerner. Og helte reste utover meg selv 😁 Funket dårlig. Etterpå skjønte jeg at det var fordi den ikke inneholdt aceton. Så spurte jeg dere om tips og råd på Facebook siden vår!

Hvordan fjerne superlim fra fingrene? [FruBeversHverdag]

Hvordan fjerne superlim fra fingrene? Med neglelakkfjerner? [FruBeversHverdag]

Takk for alle gode tips og råd

Et av tipsene var å bruke matolje. Et annet var å bruke elektrisk fotfil. Mulig en god kombinasjon, tenkte jeg. På kvelden skulle jeg prøve med litt matolje. Men først dusjet jeg og brukte en skrubb. (Fra Rituals) Etter dusjen var planen å bruke fotfilen – men trengte jeg ikke. Jeg kunne bare pille av flak med superlim! Alt ble borte! Det var nesten halleluja-stemning og julaften på en gang!

Hvordan fjerne superlim fra fingrene? [FruBeversHverdag]Hvordan fjerne superlim fra fingrene? Med varmt vann og en bodyskrubb!

Har du gjort samme tabbe som meg før? Superlim uten engangshansker? 😅

Klem,

Linn 💙

Om du har lyst til å se mer av hverdagen vår eller være med oss tur- følg oss gjerne på FruBeversHverdag på Facebook 😍

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.