Hverdagsromantikk 💙 [FruBeversHverdag]

Jeg slår et slag for hverdagsromantikken, jeg! Hva med deg?

Kvelden før hadde jeg vasket badet. Sånn virkelig vasket badet. Jeg skrubbet gulv, vasket fugene og var skikkelig fornøyd med egen innsats. Morgenen etterpå oppdaget jeg merkene og på dusjveggen og hadde tenkt til å «kjefte» på mannen fordi han hadde tegnet på den. Helt til jeg oppdaget hva som stod der.

Hverdagsromantikk 💙 [FruBeversHverdag]

Hverdagsromantikk 💙 [FruBeversHverdag]

LOVE YOU og et hjertet! Jeg slapp fort tanken om å kjefte på han 🤭

På en skala fra 1-10, hvor romantisk er du

Klem,

Linn 💙

Om du har lyst til å se mer av hverdagen vår eller være med oss på flere bursdager- følg oss gjerne på FruBeversHverdag på Facebook 😍

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.