Tannbleking hjemme 🦷

Hvitere tenner? Ja, takk 🦷!

[annonse // tannblekingsiden.com]

Nå har det sånn at jeg nettopp har sluttet å snuse og i den forbindelse har jeg blitt helt opphengt i tennene mine! Helt på ordentlig! Jeg har hatt jo de samme tennene i alle år, men nå syns jeg de er skjeve, stygge og ikke minst gule. Og jeg har nylig vært hos tannlegen…

Så kom jeg på en gang for maaange år siden, at jeg prøvde sånn tannblekingsstrips. Det kan ikke ha vært særlig effektivt, for jeg prøvde ikke igjen.

Tannbleking hjemme 🦷

Tannbleking hjemme 🦷

Grunnen til at jeg ville skrive dette innlegget, er at jeg rett og slett er nysjerrige på dette med tannbleking hjemmeFor jeg antar at det har skjedd litt nytt siden jeg prøvde. Hva er det som anbefales? Er det trygt? Og ikke minst, fungerer det? På denne siden finner jeg svar på det meste jeg måtte lure på. Her kan jeg også lett se ekte anmeldelser om ulike produkter. For det er jo virkelig en jungel der ute, av ulike produkter.

Jeg har fortsatt tilgode å prøve, men jeg innrømmer gjerne at jeg skulle likt å våkne opp med en nydelig hvit tannrekke imorgen 😁

Tannbleking hjemme 🦷

Tannbleking hjemme 🦷

Har du prøvd hjemme-tannbleking før? Hva er eventuelt erfaringen din?

Klem,

Linn 💙

Om du har lyst til å se mer av hverdagen vår eller være med oss tur- følg oss gjerne på FruBeversHverdag på Facebook 😍

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.