🩹 søtere plaster skal du lete lenge etter! [FruBeversHverdag]

Morgenkos: 2 gode venner og plaster!

Igår hadde vi filmkveld. Halvparten av gjengen var enige om film og det ble Angry Birds filmen. Han som protesterte høyest fant et Angry Birds plaster idag morges. Og satt det i panna. Etterhvert satt han det på kinnet. Og etterhvert på hånden. Han var veldig fascinert av disse plastrene, det er nemlig sånne myke kosebamse-plaster.

Å stå opp med guttene i helgene er blitt skikkelig koselig. For nå sover alle litt lengre og når vi står opp kryper vi opp i sofaen, gjerne med dyner. Så blir vi sittende å se på litt TV sammen før frokost. PetterKanin kommer alltid hoppende opp og forventer kos.  Jeg drikker cappucino’n min. Og det er så koselig. En superduper deilig start på søndagen!

Nå lader vi opp til vi skal på skogstur med små (og store) venner snart. Det gleder vi oss veldig til.

Hva er god start på morgenen for deg?

Klem,

Linn 💙

Om du har lyst til å se mer av hverdagen vår eller være med oss på oppturene, nedturene, fjellturene og bærturene – følg oss gjerne på FruBeversHverdag på Facebook 😍

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.