Ommøblering på høyt nivå! [FruBeversHverdag]

6 åringen og jeg ommøblerte halve huset 💪🏽

Vi kickstartet høstferien med å ommøblere halve huset!

Ihvertfall føles det sånn ut. 6 åringen er litt som meg. Liker å flytte på ting. Vi er et bra team! Som regel. Bare at nå har jeg en innmari vond prolaps i nakken og en nerve i låret som gjør meg gal – så ting går ikke fort. Men det var ingen hindring. Vi fikk ryddet opp i leker, kastet en del, gått igjennom og ikke minst organisert.  Han ville ha «ny» stor seng og fikk en seng fra gjesterommet. Den gamle sengen hans måtte demonteres.

Ommøblering av halve huset! Kickstart på høstferien @FruBeversHverdag

Fra denne sengen/rommet til … Denne sengen fikk jeg faktisk gitt bort via bloggen! Gjenbruk er bra 😁

Jeg hadde baller nok til å spørre

Midt under lørdagens Man U kamp hadde jeg baller nok til å spørre mannen med den mest yndige stemmen jeg klarte. Om han ikke kunne demontere en dobbeltseng i pausen. Overraskede nok sa han ja! Så han fikk skrudd den fra hverandre og til og med båret den ut. 6 åringen flyttet også ut av det store rommet sitt og inn på det gamle gjesterommet. Et mindre, men koseligere og nymalt rom. Tanken er at hans gamle rom skal omgjøres til TV stue / lekerom. Igjen. For det var nemlig det en gang i tiden. Så nå spørs det hvor lenge det forblir sånn nå 🤭

Vi fikk også organisert litt / ryddet på de andre rommene. Og det trengtes for å si det sånn. Nå føler jeg at det ser greit ut og guttene var fornøyde. Og litt småforvirret da de skulle legge seg, for de gikk til sine gamle rom 😅

Ommøblering av halve huset! Kickstart på høstferien @FruBeversHverdag

…til dette rommet og «voksenseng»!

Er du like glad i å ommøblere som oss? Vet du, jeg har alltid vært det! Helt siden jeg var liten.

Klem,

Linn 💙 

Om du har lyst til å se mer av hverdagen vår eller være med oss på flere bursdager- følg oss gjerne på FruBeversHverdag på Facebook 😍 Gikk du glipp av debattinnlegget mitt i Bergens Tidene?– les det her! 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.