Spill – gjør helgen enda litt mer spennende! Bor det i liten gambler i deg også? 🎲

[inneholder annonse // ambassadør. Mattekubb spillet er sponset av Forskerfabrikken]

Du vet kanskje allerede at vi er en spillglad gjeng. Enten det er brettspill, TV spill eller andre type spill. Konkurranseinstinkt er noe vi alle har og vi hevder alle at jeg skal vinne før spillet starter.
Jeg er veldig fan av lek og lær. Enten det er leker eller spill.

Mattekubb fra Forskerfabrikken

Tidligere i sommer fikk vi mattekubb! Samme ettermiddag stod vi ute i hagen å spilte. Reglene er enkle, førstemann til 50 poeng vinner.
Kubbene skal stå i en bestemt rekkefølge, sikt på kubbene og kast. Mattekubb passer faktisk hele familien. Selv 2 åringen var med å kaste. Han var mest ivrig etter å velte kubbene, men ble passet godt på av sine storebrødre så han ikke fikk sjansen til å sabotere. Dette var faktisk kjempefint for å øve på matten. Alle måtte selvsagt (prøve) å regne frem sin egen poengsum.

 

Stigespillet

Helgen har også bestått av stigespillet! Hele gjengen lå på gulvet å spilte på dette gigantiske stigespillet. Det var først da vi spilte at jeg innså at dette er et genialt spill for å lære barna tall! Ikke bare slår man terningen, men man må telle antall skritt å gå og ikke minst må man følge med på så man går riktige veien og ikke går nedover.

Det er noe uvisst hvem av oss som faktisk vant, fordi det var en liten som til stadig skulle sabotere og var ute etter både terning og spillbutikker – så til slutt ga vi opp 😂 Men det var moro så lenge det varte!

 

Spillkveld 🎲 [FruBeversHverdag]

Spillkveld 🎲 [FruBeversHverdag]

Hvilke spill liker du?

Klem,

Linn 💙

Ps! Om du har lyst til å se mer av hverdagen vår eller være med oss på oppturene, nedturene og bærturen – følg oss gjerne på gjerne på FruBeversHverdag på Facebook 😍

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.