Første møte med SFO - FruBeversHverdag skolestart

Skolestarter på ekte!

1.skoledag på ekte!
Han har gledet seg stort til denne gangen. I lang tid. Like før vi skulle dra idag tidlig, ville han ikke gå likevel. Han hadde ombestemt seg. Han ville ikke begynne på skolen likevel. Han kunne tenke seg tilbake i barnehagen. Bare et problem: det var plandag idag.

Skolestarter på ekte 😍 [FruBeversHverdag]

Skolestarter på ekte 😍 [FruBeversHverdag]

Varmt velkommen

Han ble med. En av storebrødrene var også med og gledet seg veldig til å se sine klassevenner igjen. Uten at det smittet over på lillebror. Det var en fin velkomstseremoni for de nye skoleelevene. Rektor ønsket velkommen, klasselærer ønsket varmt velkommen med en hvit rose og fadderklassen hadde plukket blomster til barna.
Etterfulgt av parade ledet med felespill ned til huset «deres».

Skolestarter på ekte 😍 [FruBeversHverdag]

Skolestarter på ekte 😍Mamma og pappa sin hender var gode å holde i [FruBeversHverdag]

Etter 15 minutter var han helt varm i trøya og klar for å slippe meg. Jeg fikk lov å reise hjem og minnet han på st jeg selvsagt ville komme å hente han. Han hadde knapt tid til å si hadet til meg. Det er rart å tenke på at nå er 3 av den skolegutter! En 1.klassing, 2.klassing og 6.klassing! Og jeg har bare to igjen i barnehagen…

Jeg gledet meg veldig til å høre hvordan det hadde gått og alt jeg fikk var «topp, mamma!»

Hva husker du fra din 1.skoledag?

Klem,

Linn 💙

Om du har lyst til å se mer av hverdagen vår eller være med oss på oppturene, nedturene, fjellturene og bærturene – følg oss gjerne på FruBeversHverdag på Facebook 😍 Den nybakte 1.klassingen trekker en tilfeldig vinner av skolestart-pakken ikveld!!Har du deltatt enda?

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.