Dagens kompliment! .. på polet 🤭 [FruBeversHverdag]

Dagens kompliment – som virkelig gjorde dagen min 😂

En formiddag rett før stengetid kjørte jeg til mitt lokale vinmonopol. Jeg skulle ha en flaske vin. (Naturlig nok, siden jeg var der 😅)

Jeg legger merke til at den middelaldrende mannen i kassen ser etter meg. Jeg er raskt ferdig og henter den flasken jeg er ute etter. Da jeg skal betale spør han «og hvor gammel er du?» Jeg viser han bare kortet som jeg allerede har i hånden og spør han tilbake «ja, hvor gammel er jeg».

Jeg begynte å le! Det samme gjør damen bak meg som forteller mannen i disken at hun er 75 år.
Han ønsker meg en god dag videre og jeg takker og sier «NÅ blir det en god dag» og takker for dagens kompliment!

Jeg ønsker deg en god, deilig fredag! 

Klem,

Linn 💙

Om du har lyst til å se mer av hverdagen vår eller være med oss på oppturene, nedturene, fjellturene og bærturene – følg oss gjerne på FruBeversHverdag på Facebook 😍

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Dagens kompliment – som virkelig gjorde dagen min 😂

  1. Marit Klepp

    Eg og var på polet her for ei tid sia😃. Fann da eg skolde og går te kassen for å betale. Å trukje du han i kassen vilde sjå legitimasjon😱Eg vart So krye ta at eg «gamle» menneske såg So ung og fjong ut at han trengde leg for å la meg få kjøpe😃Levde i lykkerus i tre sekund då opna han piskadausen munnen å forkynte at dei som synte leg var med å støtte aksjonen for biers bekjempelse🥴🤭😎 Bere So nær te å røske han ut or manntalet🙃🤐😵🤬🤪😂😂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.