Wow! Jeg er hos frisøren! [FruBeversHverdag]

Hva gjør man ikke når man oppdager 1 HVITT hårstrå!

Fredag kveld hadde jeg fått for meg å dra til frisøren å endelig gjøre noe med det kråkereiret mitt. Jeg ble nemlig litt inspirert av en venninne, Andrea, som alltid er så fin på håret. Så jeg ønsket å få noen striper.

Det aller første jeg fortalte frisøren min om, var det ene HVITE håret mannen fant for noen uker siden. Hun så på meg og bare lo! Det er alderdommen, sa hun og lo enda mer. Hun advarte meg mot å nappe ut uønsket hårvekst, for da vil det bare komme mer. Fortalte at jeg hadde gjort det i panikk og lovet det ikke skulle skje flere ganger.
Hun spurte også om jeg hadde klippet meg selv i det siste. Jeg latet som jeg ikke hørte det og lot være å svare.   Likevel skjønte hun det. Hun så jo beviset klart og tydelig 🤭

Etter to timer hadde jeg fått noen flotte striper, syns jeg nå selv ihvertfall. Og jeg må innrømme at jeg ble litt mer inspirert. Så jeg skal tilbake til uken, for å klippe meg også. Noe jeg ikke har gjort på over 2,5 år. (Foruten om da jeg tok saksen i egne hender så klart …)

Hvor ofte er du å klipper deg? Og gjør du det jevnlig? Eller veldig sporadisk som meg?

Klem,

Linn 💙

Om du har lyst til å se mer av hverdagen vår eller være med oss på oppturene, nedturene og bærturen – følg oss gjerne på FruBeversHverdag på Facebook 😍

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Hva gjør man ikke når man oppdager 1 HVITT hårstrå!

  1. Monica+BJ

    Klipper meg ca 2 ganger i året 🙂 men gjør lite annet med håret, de få gangene jeg har farga håret, gjør mamma det på meg 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.