Så kom det en ny innkallelse til kreftkontroll! [barnekreft]

Barnekreft. Et ord som ikke burde vært funnet opp. Et ord som faktisk skremmer meg. Som vekker enorme følelser i meg. På et øyeblikk er jeg tilbake til januar 2016 da min nyfødt sønn ble kreftoperert kun 13 dager gammel.

Det første året var det 1 gang i måneden. Så gikk vi over til hver 3 måned. Men nå har det altså gått et helt, halvt år siden forrige kreftkontroll.
Tidligere denne uken kom brevet dumpende ned i postkassen. Med en gang kjenner jeg at det knyter seg i magen. For jeg begynner å grue meg.

Innkalling til kreftkontroll [frubevershverdag]

Innkalling til kreftkontroll [frubevershverdag]

For et par kontroller siden fikk du være med å se hva som skjer. Alt fra ultralyden av den lille kroppen, blodprøver, diverse målinger til samtale med onkologen. Ettersom jeg gjesteblogger på Revehiet Inc om barnekreft har jeg tenkt til å ta deg med igjen.

Markus og jeg snakket faktisk om det for kort tid siden, at nå er det ikke lenge til vi skal på ny kontroll. Han gruer seg ikke, men han syns det tar lang tid. I starten kunne være på sykehuset nesten hele dagen for kontroller, men nå er vi mer effektive og gjør det unna på ca 3 timer.

Kryss fingrene for gode resultater 🤞🏼

Klem,

Linn 💙

Om du har lyst til å se mer av hverdagen vår eller være med oss ut på en og annen tur, følg oss gjerne på FruBeversHverdag på Facebook 😍

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.