Morgenlevering og den største tillitserklæringen 🥰!

Søndag morgen våknet jeg som vanlig med to av guttene i sengen. Etter litt kos og klem, tittet jeg på mobilen og så jeg hadde fått en morgenlevering på døren. Jeg? Morgenlevering? Jeg skjønte ikke noe. Hvem hadde tenkt på meg?

Morgenlevering på døren - for en lykke! [FruBeverdHverdag]

Morgenlevering på døren – for en lykke! [FruBeverdHverdag]

Emosjonell start på dagen

At jeg er et emosjonelt vrak om dagen, er ingen hemmelighet. Det har vært en veldig tøff helg for meg (på gjensyn – vi ses igjen 💙) Da jeg så dette kortet på, gråt jeg enda mer. Alene på kjøkkenet, i halvblinde fordi jeg ikke hadde linser på. Tror jeg leste kortet 10 ganger bare for å være sikker på at jeg hadde lest rett. 

Morgenlevering på døren - for en lykke! [FruBeverdHverdag]

Morgenlevering på døren – for en lykke! [FruBeverdHverdag]

Jeg får æren av å være fadder! Til en liten jente jeg er veldig glad i! For meg er dette en gedigen tillitserklæring og jeg lover å stille opp i bøtter og spann. Akkurat som dere gjør for oss!

Guttene jublet og jeg gråt enda litt mer da jeg så at det var det roser, sjokolade og de største skolebollene jeg har noen gang har sett. 

Jeg har faktisk ikke ord for hvor glad jeg er over all omtanke akkurat nå. Det føles varmende og trygt at vi har så en så fin bukett med familie og venner. Som virkelig tar godt vare på oss. Tusen takk, Christina og Andreas 💙 Av hele mitt hjertet – jeg er så glad i dere!

Klem,

Linn 💙

 

Om du har lyst til å se mer av hverdagen vår eller være med oss på oppturene og nedturene – følg oss gjerne på FruBeversHverdag på Facebook 😍

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.