Kronprinsen av barnehagen slutter ! [FruBeversHverdag]

En trist dag for guttene, Kronprisen har hatt sin siste dag i barnehagen!

Siste dag med Kronprinsen av barnehagen! Han starter sommerferien nå, når han er tilbake er guttene i ferie. Dessuten er det en som ikke kommer tilbake i barnehagen etter ferien. For i år igjen, har jeg en skolestarter!

Morsinnstinktet mitt slår til

Som da Kongen av barnehagen sluttet ifjor sommer, ønsket jeg å finne den perfekte gaven til han. Jeg ønsket at det skal være en varig gave, ikke en drikkendes gave eller en blomst som dør etter 1 uke. (Eller 2 dager hos meg 😁) Jeg vet jo at han blir student snart og kunne kjøpt noe han trenger til en hybel, men jeg vet også at han er en skikkelig friluftsgutt! Og dessuten vet jeg at han trenger en sånn, for han lånte nemlig min på forrige utflukt.

Kronprinsen av barnehagen slutter ! [FruBeversHverdag]

Kronprinsen av barnehagen slutter ! [FruBeversHverdag]

Skolestarteren min syns fortsatt det er veldig rart å tenke på det var siste dagen med Filip. Vi har jo snakket mye om det den siste tiden, at han snart begynner på skolen og at Filip også skal på skolen for han skal studere.

Filip, du er en kjempegutt! Vi er kjempeheldige som har blitt kjent med deg!

Om du skal gi noen en liten oppmerksomhet, hva gir du da? For eksempel til en kollega?

 

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “En trist dag for guttene, Kronprisen har hatt sin siste dag i barnehagen!

  1. Skogfruen

    Smart og omtenksom gave! 🙂 Jeg pleier å gi potteplanter om jeg ikke har noen andre ideer. De holder tross alt lenger enn et døgn, hehe.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.