Gjenåpning av barnehage // lockdown [Frubevershverdag]

[barnehage gjenåpning] På en skala fra 1-10, hvor bekymret er du Korona-pandemien? 🌏

12. Mars 2020 Norge er stengt. Vi er mange som skal ha barna hjemme i tiden fremover. På ubestemt tid. Jeg har forberedt både guttene og meg selv på at tiden som kommer blir spesiell, men vi skal klare det med smil og krangel i skjønn forening.

Og deg må jeg si at vi har klart. Vi har funnet vår egen måte å drive hjemmeførskolen på. Vi har tilbrakt tiden sammen og har kost oss sammen, mesteparten av tiden.

20. April 2020. Norge skal åpnes igjen. Barnehager og skolen er først ut. Jeg sitter her med blanda følelser. Første tanken som slo meg da beskjeden kom om at barnehagen og skolen åpnes igjen var supert
Men så begynte jeg å tenke mer. Og må innrømme at jeg er litt usikker. Det handler ikke om at jeg ikke ønsker at guttene skal få gå tilbake til barnehagen og skolen. Er det trygt? Jeg forstår ikke helt hvordan det er greit å gjenåpne barnehage og skole, men samtidig skal vi «ikke omgås så mange andre barn på fritiden», som da ofte er små venner og ikke minst familie. For meg gir ikke det mening?

Gjenåpning av barnehage // lockdown [Frubevershverdag]

Gjenåpning av barnehage // lockdown [Frubevershverdag]

Idag har de 3 minste guttene hatt sin første dag i barnehagen på en liten evighet og de var strålende fornøyde. Jeg har hatt god dialog med barnehagen og forhørt meg om hvordan rutinene vil være fremover. Jeg velger å stole på myndighetene som sier det nå er trygt. Samtidig må jeg si at jeg har full respekt for de som holder barna sine hjemme videre.

God mandag til deg!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.