Middag på terrassen @FruBeversHverdag / bålpannekos 🔥

«Mens vi venter, kan vi varme oss litt!» sa han til lillebroren sin 🔥

Det var så fint vær. Kaldt, men solen skinte. Faktisk så mye at noen mente de måtte ha på caps. Oppå luen eller pannebåndet. En lurte på om vi ikke kunne grille noe. Marshmallows for eksempel. Etter en rask titt i skapene, innså jeg at marshmallows utgikk, det var tomt. Alt jeg kunne tilby var 5 grillpølser og 3 brød. Jaaaa, ropte de i kor.

Storebror er bålsjefen

Sebastian har lært å tenne opp bål på skolen og var selvsagt bålsjefen. En jobb han tar alvorlig. Han passet på at det var nok flammer og at ingen brødre (eller jeg) gikk for nær. Helt til flammen stod opp, da så han meg og lurte på om jeg hadde kontroll nå. Ja, det har jeg. Kunne jeg bekrefte.

Middag på terrassen @FruBeversHverdag / bålpannekos 🔥

Middag på terrassen @FruBeversHverdag / bålpannekos 🔥

Til improvisert middag ute, ble det altså 5 pølser, 3 pølsebrød og en haug med ketsjup nøye fordelt.
Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: det er noe magisk med å spise mat ute.
Når spiste du ute sist?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.