Lock down Norge. Vi sykler i skogen, vi! Hva er din plan?

Vi har hatt våre aller første dager i lock down.
For oss er det jo ikke uvanlig å være sammen. Men det å vite at vi skal være sammen døgnet rundt, på kanskje ubestemt tid, det kan fort by på utfordringer både for små og store. Men vi har en plan. Planen er å skille mellom hverdag og helg. Deretter skal vi ha mest mulig rutiner og forutsigbarhet i hverdagen.

Skogen er et fantastisk sted å sykle

Guttene har fått nye sykler! For de har vokst og sykkelen 4 åringen har arvet etter sine 3 eldre brødre falt praktisk talt fra hverandre. Midt i skogen. Det resulterte i 3 nye sykler, til de 3 minste guttene. Oskar fikk en løpesykkel, men var mer fornøyd med trehjulssykkelen sin. (Mon tro om han ikke likte fargevalget 😝 Det var den eneste løpesykkelen de hadde og jeg gadd rett og slett ikke å være kresen…)

Lock down Norge, corona pandemi = hjemmeførskole@frubevershverdag

Sånn ser bilen ute med 3 nye sykler …

Planen vår er å være ute (i hagen eller på tur i skogen) minst to timer hver dag. Og det har jeg stor tro på at vi klarer.
Hvordan er din plan til å få dagene din å gå mest mulig som normalt?

God tirsdagskveld til deg!

Klem

Linn 💙

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.