Selvtillit i vannet med svømmevesten Konfidence fra Gullbarna @FruBeversHverdag

Oskar (1,5) har selvtillit med Konfidence 💦 [trygg i vannet]

[annonse // Gullbarna.no]

For 6 år siden bygget vi på huset og skapte drømmehjemmet. Det ble tatt mange avgjørelser på kort tid, en av de var om vi skulle ha basseng eller boblebad. Før jeg hadde rukket å tenke på det en gang, så fløy det et stort boblebad over huset og ned på terrassen. Jeg husker jeg ble ganske oppgitt over og tenkte «det der kommer jeg ihvertfall aldri til å bruke»!

Bobler – året rundt, til alle døgnets tider

Siden den gang, er nok jeg den som bruker det mest. Gjerne med guttene. Men også alene, for å få en 15 minutters break. Foruten om Daniel, så er de 4 minste omtrent født i boblebadet! (Jeg tullet med at da jeg skulle føde de to siste gangene, kunne jeg jo bare gjøre det i boblebadet! Mannen var ikke helt enig 😂)

Etter litt sykdom i julen, gikk det noen uker uten av vi boblet sammen. Gangen etter var Oskar plutselig blitt veldig skeptisk til å bade. Uten at jeg helt skjønte hvorfor. De andre vet at de må være roligere og ikke sprute på han, temperaturen var passe for han og det var lyst ute. Han skulle bare ikke være oppi.

Hva gjør man da?

Løsningen var svømmevest fra Konfidence!

Selvtillit i vannet med svømmevesten Konfidence fra Gullbarna @FruBeversHverdag

Selvtillit i vannet med svømmevesten Konfidence fra Gullbarna @FruBeversHverdag

Selvtillit i vannet med svømmevesten Konfidence fra Gullbarna @FruBeversHverdag

Selvtillit i vannet med svømmevesten Konfidence fra Gullbarna @FruBeversHverdag

Han hadde på seg svømmevesten gangen etterpå og da gikk det kjempefint! Selv om var mørkt og sent på ettermiddagen. Som han storkoste seg! Endelig var han helt trygg i vannet igjen. Så trygg at han ville «svømme» selv og det har han aldri villet gjort tidligere. Jeg er ikke i tvil om at han fikk fornyet selvtillit med svømmevesten fra Konfidence! Nå plasker han som er en helt og digger å boble igjen. Til alle døgnets tider!

Selvtillit i vannet med svømmevesten Konfidence fra Gullbarna @FruBeversHverdag

Selvtillit i vannet med svømmevesten Konfidence fra Gullbarna @FruBeversHverdag

Fakta om svømmevesten fra Konfidence

Den er laget i neopren som gir varme, så den lille kroppen ikke blir kald. I motsetning til armringer (som kan være litt av utfordring å ta av og på) så er svømmevesten behagelig å ha på. Den er UV beskyttet, i knæsje farger så barnet er godt synlig i vannet / folkemengden. Den er utformet for å sikre riktig posisjon i vannet.
Merk: dette er ikke en flytevest, men ment som et hjelpemiddel til svømmeopplæring og lek i vannet! Den finnes i 3 ulike størrelser og kan kjøpes her!

For meg er det viktig at guttene er trygge i vannet – og her ser jeg at O. er både trygg og glad i vannet!

Husker du de gule «eggene» fra svømmingen? Jeg husker de med skrekk og gru 🤭

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Oskar (1,5) har selvtillit med Konfidence 💦 [trygg i vannet]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.