Kræsjpink is @frubevershverdag

Glemt barndomsminne! Hva er din gamle favoritt? 🍦

I noen av svangerskapene, har jeg hatt seriøst kræsjpink-cravings! Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sendt mannen ut på jakt ette kræsjpink is. Til stort sett alle døgnets tider. Og vet du? Han har gjort det! Snill og tålmodig som han er!

Etter en lang dag idag, var lykken stor da han sendte meg bilde av denne:

Kræsjpink is @frubevershverdag

Kræsjpink is @frubevershverdag

Hvilken is husker best /  savner du mest fra barndommen? Dette er uten tvil min favoritt.  Husker du den isen som var formet som en runding. Muligens var det et bjørneansikt (?) og en tyggis til nese. Jeg har et vagt minne om en is som dette. Kan du huske en sånn is?

God kveld i stuen til deg!
Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.