Nordic cab urban / Explorer love @FruBeversHverdag

Nordic cab Explorer! Perfekt til hverdagen. Hilsen 5 barnsmamma’n.

At jeg er over gjennomsnittet glad i baby/barneutstyr, er ingen hemmelighet. Nå er alle guttene relativt store, så babyting finnes det knapt her lenger. Derfor klamrer jeg meg fast til vognene vi har. Og nylig har det kommet enda et tilskudd til vognene. Enda en ny Nordic cab: Explorer pulk og sykkelvogn 6 i 1 😍!

Nordic cab urban / Explorer love @FruBeversHverdag

Nordic cab urban / Explorer love @FruBeversHverdag. Fin på tur i skogen [januar 2020]

Jeg blir som et lite barn på julaften! Det er litt hverdagslykke å få hentemeldingen om at vognen er klar til henting. Vognen kommer i deler, som må settes sammen. Denne gangen måtte jeg faktisk ty til bruksanvisningen. Kort tid senere og at Oskar var bortom meg et par ganger bare for bekrefte at det var hans vogn, var den ferdig montert.

Nordic cab urban / Explorer love @FruBeversHverdag

Nordic cab urban / Explorer love @FruBeversHverdag. Man skulle tro dette var på høsten, men det er vinter, januar 2020.

Forskjeller på Nordic cab Urban og Explorer

Jeg er så vidt blitt kjent med Explorer vognen. Hovedforskjellen på Urban, som vi hadde fra før og Explorer er at på Explorer:

kan jeg midtskille setet (perfekt når man kun har ett barn i vognen). Og plastbasen som både isolerer og beskytter på en bedre måte. Skulle jeg for eksempel sykle over en sten, vil den kjennes på urban, men på Explorer beskytter plastbasen. Dessuten isolerer den mer på vinteren.
Explorer har også ekstra høyde innvendig. Dessuten er det mer lagringsplass i Explorer sammenlignet med Urban. Ingen takker nei til ekstra plass? 😁Explorer har også mer robust dekk.

Ellers er det de samme gode fordelene som enkel bytte fra pulk og ski til vogn/løpevogn.  Til jul kjøpte bestefar pulksettet til Urban, for jeg hadde jo store forhåpninger om snø. Men det spørs om jeg ikke må vente til neste vinter med å teste de. For her er det lite som minner om vinter.

Nordic cab urban / Explorer love @FruBeversHverdag

Nordic cab urban / Explorer love @FruBeversHverdag

Første turen

I helgen var vi på en liten tur i skogen. Oskar var strålende fornøyd med den nye vognen sin. Han sitter veldig godt i den. Det er ifølge kalenderen januar og vinter, men ikke veldig kaldt. Likevel er jeg alltid redd for at guttene skal fryse, så jeg la et tykt ullteppe på bunnen av plastbasen. I tillegg satt han i sin myke, nye fleecepose. Jeg kjøpte nemlig den til urban vognen, men den er spesiallaget til Explorer vognen og passet ikke i den tiltenkte vognen.

Nordic cab urban / Explorer love @FruBeversHverdag

Nordic cab urban / Explorer love @FruBeversHverdag. Her har jeg vært litt ivrig og satt de ytterste «rørene» feil vei. Dette er nå rettet. 

Det var en storebror som i løpet av turen lurte på om det var plass til han i vognen også. Og det var det! For det praktisk med Nordic Cab Explorer, er at det er så lett å bytte til 2 seter.

Hva er din motivasjon for å komme deg ut i naturen?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Nordic cab Explorer! Perfekt til hverdagen. Hilsen 5 barnsmamma’n.

 1. Wenche

  Hei!
  Hvordan pleier du å gjøre når du parkerer Explorervognen? Særlig på sykkel, om det er litt helling, så er det fort gjort at vogna triller og sykkelen velter. Har du en god hack på det? 🙂 vurdert å ta med meg pinner😄
  Hilsen Wenche

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Vi har stor garasjebod, så jeg triller den bare inn med sykkel om den er brukt som sykkelvogn. Inntil veggen, med bremsen på vognen.
   Er den brukt som vogn, triller jeg den rett inn i gangen.

   Enig med deg at om man har den «løs» som sykkelvogn, er den litt klønete å parkere. Både med og uten sykkelstangen i 😁

   Er du fornøyd med din? Jeg eeelsker Explorer vognen. Har Urban+ også, men bruker kun Explorer 😍

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.