Hjemme av sympati @FruBevershverdag

Hjemme av symptati – så jeg dro i barnehagen, uten barna 😂

Den siste måneden har det vært minst en som har vært syk i dette huset. Jeg kjenner jeg er veldig klar for å få en helt frisk gjeng her.

Igår var det en som var hjemme i sympati med sine brødre. Fordi det kjennes litt urettferdig å være den eneste som skal i barnehagen.  Og for meg spiller det ingen rolle om en, to eller tre eller alle er hjemme.

Hjemme av sympati @FruBevershverdag

Hjemme av sympati @FruBevershverdag

Hjemme av sympati

Idag var det det samme. To måtte være hjemme på grunn av 48 timersregelen. Den siste ble også hjemme. Etter å ha levert på skolen, kjørte jeg til barnehagen. For å legge tilbake litt skiftetøy i kassene deres, hente litt tøy som må vaskes. Dessuten var det en fin mulighet til å få ryddet litt i kassene deres. Et lite øyeblikk vurderte jeg å bare bli i barnehagen litt, for det er langt roligere der enn hjemme 😂

God fredagskveld videre!
Har du noen planer for helgen? Her skal vi bare fokusere på å bli friske igjen!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Hjemme av symptati – så jeg dro i barnehagen, uten barna 😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.