Kjøp julegavene nå @rubevershverdag

Derfor bør du kjøpe julegavene NÅ!

Romjulssalget startet i det juleaften var over. Nå er det januarsalg som gjelder. Overalt, både i fysiske butikker, men også nettbutikker, er det salg nå. Det er mange penger å spare!

Kjøpe julegavene nå

Derfor bør du planlegge fremover. Julen kommer i 2020 også, det er helt sikkert. Like sikkert er alle bursdager igjennom året. Derfor kjøper jeg alltid en del bursdag og julegaver/julekalendergaver på salg. På den måten føler jeg at jeg får mer igjen for pengene. At det blir ordentlig gaver, fremfor jallagaver.
Jeg har også en egen Bursdagsskuff stappfull av bursdagsgaver. Slik at jeg alltid har en passende bursdagsgave om guttene blir invitert i en bursdag og jeg ikke gidder å gå ut for å lete etter en. Igår handlet jeg 8 ruller med likt julegavepapir. (Jeg liker nemlig når alle julegavene fra oss, er likt innpakket 😁 Ja, jeg vet jeg er rar….) 

Derfor bør du kjøpe julegavene NÅ!

Derfor bør du kjøpe julegavene NÅ!

Har du et lite lager av gaver klare til å bli gitt bort?
-om du ikke har, begynne å se etter noen gaver nå. Jeg lover deg, du sparer tid (og penger) på å kjøpe et par nå.

God fredag videre til deg!
Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Derfor bør du kjøpe julegavene NÅ!

  1. Monica BJ

    Har lyst til å lage flest mulig gaver i år, så jeg er i gang med å strikke =) Kjøper sjeldent gavepapir, jeg pleier å ta med fra butikkene jeg handler i gjennom hele året.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.