Den evige biljakten endte idag! [5 barnsmamma fant drømmebilen 🚗]

Du husker kanskje jeg nylig var på biljakt med 3 av guttene? Idag ble guttene byttet ut med mannen og tomme bilstoler. For jeg hadde nemlig sett meg ut en jeg hadde lyst til å prøvekjøre. En Peugeot 5008. Og en Grand Picasso C4.

Står det virkelig så dårlig til med bilkunnskapen?

Jeg er ikke opptatt av bil i det hele tatt. Jeg har en sort bil som har det viktigste: rompevarmer!  ( jeg vet bilmerket altså) Tidligere hadde jeg en bil som gikk under kallenavnet Padda. Uten at jeg helt vet hvordan det gikk til. Jeg er ikke opptatt av hestekrefter,  (lurer på hvorfor det heter hestekrefter, hest har da fint lite med biler å gjøre?) motor eller felger. For meg er det viktig at bilen har en ok farge og at den har rompevarmer. Og jeg vasker ikke bilen. For det regner jo. Der stopper min interesse for bil 😂

På biljakt med @frubevershverdag

På biljakt med @frubevershverdag

Jeg er der. Min kjære Lappeteppet, Anja er oppgitt over meg (med god grunn) og mine bil-kunnskap 😂 

På biljakt med @frubevershverdag

På biljakt med @frubevershverdag

Etter to prøveturer var jeg solgt. Det samme ble bilen. Min nye bil.
Som har radio (som faktisk funker, så nå er det slutt på Pulverheksa på CD – som hakker og mamma som gauler Kaptein Sabeltann)! Den har også massasje i begge setene foran. Den har elektrisk bagasjeluke. Som jeg faktisk hadde veldig lyst på etter å ha lånt en Audi Q5 en periode. Den har panoramatak (eller luke, usikker på hva det heter på bilspråket) og ryggekamera! (Etter 8 år med rygging inn og ut av gårdsplassen, dultet jeg borti en sittebenk vi har utenfor nå i vinter. Så ryggekamera er ikke til å kimse av. Jeg ble også fortalt at den har fete sommerfugler – 18 tommer. (Som om jeg vet hva det betyr… Dekk er dekk 😂) Den har selvsagt rompevarmer og det beste: den har plass til alle 5 guttene og oss! Nå er det endelig slutt på å kjøre to biler overalt.

Tusen takk til Fredrik ved Mobile Moss AS og gratulerer med ditt første salg! Til meg!

Hva var viktigst for deg når du valgte bil? 

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.