28.01. Den store komplimentsdagen 💙

28. Januar!
Du visste det kanskje ikke, men idag er det altså den store komplimentsdagen!

I en hektisk hverdag er det så lett å glemme å være rause med hverandre. Jeg merker det selv. Men jeg prøver. Jeg prøver virkelig å vise de rundt meg, at jeg bryr meg om det. At jeg setter pris på de. Idag skal jeg være skikkelig raus med komplimentene! Følger du meg på den?

Dagens oppfordring: gi et kompliment til en du ikke kjenner. Enten det er søppelmannen, postdamen eller unggutten i kassen i butikken.

Hvem har DU tenkt å gi et uventet kompliment idag?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.