Pjusk gutt hjemme = bollekake med Nutella og ostekake!

Det er lite som er så kjedelig som å være hjemme når alle brødrene dine er på skolen og i barnehagen. Grunnet litt feber, måtte han være hjemme. Vi var å handlet litt mat og julegave til Daniel. Laget klar middagene før vi hentet de andre. Vi vasket gulv (og ja, han hjalp til med egen klut) og vi bakte!

Bollekake med nutella @frubevershverdag / pjusk gutt

Bollekake med nutella @frubevershverdag / pjusk gutt

Bakedag med en liten bakerhjelp

Først satte vi en bolledeig. Jeg ville nemlig teste ut Nutella-boller! Jeg laget de på samme måte som kanelsnurrer og satte de sammen så det ble en bollekake. Det ble også nok deig til vanlige boller, som ble pyntet med smeltet melkesjokolade og strø. (Kun for syns skyld 😅).

Bollekake med nutella @frubevershverdag / pjusk gutt

Bollekake med nutella @frubevershverdag / pjusk gutt

Vi laget også en ostekake til de voksne i barnehagen. Som fortjener  en oppmerksomhet for den fantastiske jobben de gjør.Har du smakt ostekake med pepeperkakebunn? Det er skikkelig digg! Hadde jeg hatt pepperkaker, skulle jeg laget det, men det hadde jeg ikke.

 

Har du holdt deg frisk og rask i høst og hittil i vinter? Bank i bordet! Det har vi altså. Så noen slække dager med litt feber er helt greit sammenlignet med 5 barn (og en mann) som har omgangssyke.

God dag videre til deg!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

2 kommentarer til “Pjusk gutt hjemme = bollekake med Nutella og ostekake!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.