Julegavetips til den som har alt? Ser her! 🔦

Som du kanskje allerede vet, er vi mye ute selv om det er mørkt. Fordi det er jo så stas å lyse med lommelykter! Jeg syns det er minst like moro som guttene 😁 Guttene har sine hodelykter og nå har jeg fått meg en smart liten lommelykt også Eco Run USB oppladbar sports LED lommelykt!

ECO Run USB oppladbar LED sports lommelykt

ECO Run USB oppladbar LED sports lommelykt

Den er faktisk helt genial! Ikke det at jeg skal bruke den i treningssammenheng. Jeg har tenkt å bruke denne når jeg er ute å aker eller leker med guttene. Den festes med en robust mangetmekanisme. Dette gjør det veldig lett å feste den på jakken om du skal løpe, på pannebåndet, sekken / bagen, vognen eller sykkelen. Passer sikkert ypperlig på teltur // hengekøyetur også. Selv med mye herjing og bevegelser, så sitter den som støpt. Den veier knapt noe, kun 32 gram! Den er også oppladbar! (tommel opp for det 👍)

 

Perfekt julegave til den som har alt

Jeg tenker at dette er en super julegave til den som har alt. Spesielt om du vet om vedkommende er glad i å være ute ute! Da er det er must med denne! (Og refleks!) Den fungerer både som lommelykt og signallys / nødvarslingslys.

Har du oversikt over alle julegavene som skal handles inn? Har du begynt å handle julegaver? (Om ikke, når har du tenkt å begynne?)

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.