Pjusk gutt = bakedag @FruBeversHverdag

Fra misslykket rainbow cokkies til MikkeMus kjeks! Juleverksted tips til helgen!

Tidligere denne uken gjorde jeg et forsøk på rainbow coockies, som endte som grønne kjeks. Samme kveld gjorde jeg nok et kjekt eksperiment. Med samme oppskrift.

Denne gangen lot jeg konditorfargene være og gikk for deigen naturell! Jeg kjevlet den tynn og stakk ut med MikkeMus former. De samme formene jeg brukte til å lage pepperkaker tidligere i desember. Har du noen morsomme pepperkakeformer eller food cutters, bruk disse å lag morsom kjeks!

Pjusk gutt = bakedag @FruBeversHverdag

Pjusk gutt = bakedag @FruBeversHverdag

Kjeksene smaker faktisk ganske godt. Kan minne litt om sandkasse, syns jeg. Guttene var ihvertfall imponerte og da er jeg fornøyd også. Og jeg har ikke gitt opp disse rainbow kjeksene, jeg må bare øve meg myyyye mer!

Har du laget kjeks i det siste? Hvordan kjeks? Og hvor mange slag baker du til jul?

Klem

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.