1. Juledag – julegave til besvær! [fordi mamma’n ikke leste bruksanvisningen 😂]

Da var julens store høydepunkt over for denne gangen!  Julenissen kom, guttene har fått masse fint og nyttig. Som utedresser / bukser og jakke, anorakker for turer, hansker & votter, hverdagsklær, sokker,  hodelykter som faktisk virker og ullklær. De har også fått noen leker. Noen få. Et par leker de virkelig ønsket seg hver. Pluss noen fellesgaver.

Fellesgaver til besvær

Julens største og gjeveste leke, var den gedigne kassen med plusplus fra bestefar! Jeg visste den ville bli populær, for de krangler alltid om de 50 vi hadde fra før. Den digget de og satte allerede i gang med byggingen etter gaveåpningen igår kveld. De fikk også en slushmaskin fra onkel Ove. Den jublet de så høyt over at bittelillebror ble skremt og begynte å gråte. Og her startet besværet…

Det viser seg (igjen) at det gjelder å lese bruksanvisningen nøye. Jeg hadde ikke lest godt nok og skjønte ikke hvorfor jeg ikke fikk slush. Med alle guttene stående med kjempestore forhåpninger. Snart ferdig, mamma?
Selv etter dobbelt så lang tid som det stod på. Egentlig skulle det ta 20 minutter, men det tok jammen meg over 3 timer! For å lage 5 halvfulle kopper med slush. Jeg er så utrolig skuffet!

Slush puppy maskin julegave

Slush puppy maskin julegaven jeg fint kunne vært foruten …

Har du vurdert å kjøpe denne slushmaskinen – dropp den! Med mindre du bare har tenkt å lage slush til deg selv 😂

Fortsatt god romjul til deg!
Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.