Visste du at frisøren din kan gjøre mer enn bare å klippe deg? + hårtips!

Jeg er ikke akkurat ofte hos frisøren. Det visste du kanskje allerede, om du har fulgt oss en litt. Jeg tar gjerne saksen i egne hender og klipper meg selv. Og kryper til frisøren min dagen etterpå, slik at hun får rettet opp katastrofen. Vi har alle brukt samme, fine frisør siden vi flyttet hit og vi bruker henne fortsatt hele gjengen.

Egenpleie hos frisøren og hjemme!

Egenpleie hos frisøren og hjemme!

Har du vasket håret ditt hos frisøren før? Da gjenkjenner du kanskje den utrolig digge følelsen når hodebunnen blir massert litt, før sjampoen skylles ut? Det er sånn, ihvertfall jeg, kunne ønske at varte mye lenger. Det er jo så himla deilig. Jeg spurte henne om det var mulig å kun bestille time for en hodebunnsmassasje. Og jada, det gikk an, bekreftet frisøren min.

Den siste tiden har jeg hatt en irriterende hodepine. Sånn typisk stress-hodepine.  i tillegg har jeg merket at jeg biter tennene sammen hele tiden. Jeg må virkelig ta meg i det og si til meg selv at jeg ikke må bite så hardt. Gjett hvor jeg har vært? Hos frisøren. Og fått en meget avslappende massasje i hodebunnen og hodet.

Egenpleien fortsatte hjemme

Jeg har blitt skikkelig glad i Nu Skin hudpleie serien. Der har jeg funnet enda en favoritt, nemlig Renu Hair mask. En skikkelig pleiende hårkur som hjelper på mitt håpløse hår! Jeg sover en natt med den i og skyller av morgenen etterpå. Krøllene mine blir skikkelig fine og spenstige, uten at jeg trenger å bruke noe i det. Dessuten ser det freshere ut også.

Har du noen gang vært hos frisøren for hodebunnmassasje? Om ikke, så vil jeg virkelig anbefale deg det.

 

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “Visste du at frisøren din kan gjøre mer enn bare å klippe deg? + hårtips!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.